Vill du kunna bli brun utan sol?

Hör du till de som älskar att fånga årets första solstrålar, genom att sitta med ansiktet vänt mot solen och känna den värma dig? Få en lätt solbränna, lite fräknar och att känna dig snygg och fräsch? Många är det som vill känna solen värma tidigt på våren och det är såklart skönt. 

Men många vet också att alltför flitigt solande inte är bra för oss. Att sitta en stund i vårsolen klarar vi, men att steka i timmar mitt i sommaren känns inte lika bra. Det finns risker med det. Tyvärr vet vi att det kan ha en negativ effekt på hälsan.

Riskfri solbränna

Vi vet att solen kan göra oss sjuka, att hudcancer är en cancerform som ökar, och som kan ha med för mycket solande att göra. Men vi tycker vi fortfarande om att vara solbrända. Lite i alla fall. Inte alla, men många tycker att en lätt brun ton på kroppen gör att man både känner sig och upplevs som friskare och snyggare. 

Därför har det utvecklats solbränna på tub, brun utan sol, som ger en fin färg utan riskerna som solen medför.  Med brun utan sol kan man  uppnå den eftertraktade färgen utan att riskera hälsan. 

Många olika produkter att välja på

Huden kan bli torr och rynkig av solens strålar, men med hjälp av brun utan sol-produkter blir din hud istället mjuk och får näring, samtidigt som du får färg. Det finns många olika brun utan sol-krämer att välja på. De har olika konsistenser och olika verkningsgrad, en del applicerar man dagligen och därmed fördjupas färgen gradvis. 

Utbudet är stort – det finns veganska produkter, miljövänliga varianter, lyxiga krämer och billiga lotions. En del är särskilt anpassade enbart för ansiktet, medan en del är för hela kroppen. En del är nattkrämer medan andra också innehåller solskyddsfaktor.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *