Hotell

Unna dig en hotellweekend

Unna dig en hotellweekend

Det finns alltid någonting att göra i ditt hem. Det finns alltid ett golv att dammsuga, en toalett att städa eller ett kök att torka rent. Det är ett evighetsjobb att ha en bostad med konstant underhåll, men så är ju livet och det går inte att undvika. Saker och ting blir skitiga och de blir inte rena av sig själva. Maten lagar inte sig själv och disken tar inte hand om sig själv heller. Det går alltså inte att undvika. Eller gör det? Jo, det gör det faktiskt. Vad sägs om att dra iväg en weekend, eller varför inte längre, till någonstans där du blir uppassad, serverad och servad dygnet runt. Varför inte ta en tur till exempel till vackra Dalarna och besöka ett hotell i Gävle? 

Välförtjänt paus

För låt oss vara ärliga. Du jobbar och sliter. Du följer dina rutiner för att få livet att fungera. Men herregud vad du också hade önskat att få lite semester från allting. Bara en paus. Du hade inte behövt åka särskilt långt, bara du fick en paus. En chans att sova ut i nybäddade och rena sängar. Serveras kontinental frukost där man äter frukost för en hel vecka under bara en morgon. Beställa roomservice och somna med champagneflaskan på nattduksbordet.

 

Enligt dina önskemål 

Eller så kanske du föredrar ett tyst och lugnt vandrarhem eller ett mysigt Bed & Breakfast ute på landet. Det avgör du bäst själv. Men att du förtjänar en paus från livets rutiner behöver det nog inte förhandlas om. För många är en hotellweekend också en möjlighet att återupptäcka romansen i ett svalnat förhållande eller äktenskap. För andra är det en möjlighet att upptäcka ett nytt lustfyllt äventyr i hotellbaren. Poängen är att hotellvistelsen blir exakt vad du vill att den ska vara. Din önskan är hotellets uppdrag. Unna dig det!