tavlor

Tavlor

Tavlor

Att inreda med konst är både roligt och svårt. En tavla kan passa in nästan överallt och det gäller att veta vart man vill ha den och vilket motiv den ska ha. Även färgval och storlek spelar in. Tavlor som inredningsform kan man se nästan överallt, det är inte bara hemma man har konst på väggarna. De finns på kontor, i sjukhuskorridorer, ja egentligen överallt där det finns väggar. Det kan kännas som en hel vetenskap att passa in rätt tavla på rätt plats!

En tavla som man ska ha på sitt kontor bör vara av det lite lugnare slaget, med nedtonade färger som inte är distraherande utan behagliga att titta på. De får inte heller skära sig för mycket mot inredningen utan bör passa in bland det befintliga möblemanget. Vilken nivå man sätter upp tavlan i har också betydelse. Helst ska man ha den i ögonhöjd ungefär så att man inte behöver anstränga sig för att titta på den. Men detta är förstås helt valfritt, kanske tavlan passar bättre att sitta långt ned i just ditt hem? Bara fantasin sätter gränser!

En vägg som saknas en tavla kan ofta se tom och tråkig ut. På https://mynewart.se/stora-tavlor kan du hitta den perfekta tavlan att dekorera just din vägg med!