Bilverkstad

Ta din bil till en bilverkstad i Trosa

Ta din bil till en bilverkstad i Trosa

För en del är bilen en ögonsten som de står och putsar försiktigt på med mjuk hand. De tittar på den med förälskad blick. För andra är det ett fortskaffningsmedel, en maskin som ska ta dem från punkt A till punkt B. Men oavsett om du är kär i din bil eller bara väldigt beroende av den, så behöver den omsorg.

För finns det något mer frustrerande än när man räknat med att sätta sig i bilen och köra iväg, och det inte går. Den står still, den startar inte, dagens planering är kullkastad. Strunta inte i servicen, det kan vara den som gör att trotjänaren startar varje gång. 

Vill du ha koll på när det är dags för service?

Äger du en Audi eller Volkswagen och behöver en Bilverkstad i Trosa? Det är dags för service hos en bilverkstad specialiserad på ditt bilmärke. Har du en Skoda eller Seat, eller nämnda Audi och Volkswagen så kan du också ladda ner en app som håller koll på när du behöver lämna in bilen på service. Det är ju smartare att regelbundet serva bilen än att i panik vända sig till bilverkstaden när bilen gett upp. Att anlita en verkstad som använder originaldelar är bättre för din bil och för andrahandsvärdet.

 

Hört talas om mobilitetsgarantin?

Skulle oturen vara framme och du faktiskt får motorstopp långt från dina hemtrakter, kan du i appen snabbt hitta närmaste auktoriserade bilverkstad för din bil. Du kommer enkelt i kontakt med dem och får information om hur du kan få hjälp. Ladda ner appen och sök efter ditt bilmärke. Misströsta inte, för även om du måste lämna ifrån dig din ögonsten, får du tillgång till en ersättningsbil under tiden. Det är såklart inte samma sak, men du kommer ändå att kunna ta dig från punkt A till punkt B.