kontorsstädning

Städar tills snön kommer

Städar tills snön kommer

Det är ljumna men friska vindar som blåser in över landet just nu. Ingen vinter i sikte så långt ögat, eller prognoserna når. Skidorna får med andra ord stanna kvar inomhus i väntan på att snön ska dyka upp.
Då får man passa på att njuta av annat, och göra annat, för den delen med.

Kanske är det läge att börja rensa ur hemmet lite. En sorts tidigarelagd vårdstädning, om du så vill. Kolla runt bland det som ligger och skrotar och se om det är något att spara på.
Vi människor är ju lite utav den hamstrande sorten, i varje fall många av oss. Man tänker ofta ”Äh, jag länder undan den här ett tag. Den kanske kommer till användning någon gång senare.” istället för att slänga bort saker.
Med tiden blir det en rätt bra hög, vilket den magasineringsbranschen kan vittna om.

Men som sagt: Nu är ett bra läge att passa på att rensa ut. I och med tjugondag Knut så åker ju julen ut. Så varför inte bredda det perspektivet till att även innefatta allt som inte längre tjäna något syfte?

Ibland kan det ju nästan kännas lite övermäktigt att ta hand om alla prylar. Speciellt om man bor lite större och har mycket yta därhemma. Ju fler rum och våningar, desto längre tid tar det ju att gå igenom dem.

Städhjälp är något som allt fler använder sig av. Till exempel genom http://www.stockholmsallstad.se/.
Genom att boka in hjälp hemma med städning så får du tid över till annat. Stockholms Allstäd har många nöjda kunder, både privat och inom företagsvärlden där man erbjuder kontorsstädning.

Visst lever det kvar en föreställning om att det skulle vara fult att få hjälp med städningen hemma. Men allt fler inser hur skönt det är att få tid över till annat, och andra.