ögonspecialist

Ögonspecialist för syns skull

Ögonspecialist för syns skull

editorial

Det är känsligt med ögonen. Oavsett vad som kommer att kunna göras i framtiden med genmanipulation, så är det ju så i nuet att om det går illa och man tappar synen helt av någon anledning, så får man inte igen den. Om du behöver vård för dina ögon är det därför du går till en ögonspecialist som kan utföra alla operationer snabbt, kompetent och säkert.

En ögonspecialist kan ta bort din starr, såväl grå som grön, samt utföra ögonlaserbehandling som gör att du slipper både linser och glasögon. Detta kan vara viktigt i en hel del yrken, eller så är det kanske bara för att du vill slippa ha fingrarna i ögonen så här i pandemitider.

Om du är 45 år och över så kan du få ett linsbyte som gör att dina problem med närsynthet eller långsynthet korrigeras direkt och du ser plötsligt som en hök. Du kan till och med få en ögonlocksoperation som ger dig din ungdomliga uppsyn åter.

 

image 

Tryggt, bekvämt och direkt

ögonspecialist i Stockholm erbjuder dig alltså en service som har allt. Från laseroperationer till grå- och grönstarrsoperationer till rent estetiska procedurer som ögonlocksoperation. De sköter allt snabbt, säkert och effektivt och därför behöver du inte vänta i kö särskilt länge för att få din operation utförd.

Vissa operationer kan vara kostsamma, men du erbjuds att lägga upp din betalning på 24 månader, för ibland så har man inte den typen av kapital som behövs direkt. Din region kommer även medfinansiera vissa ingrepp, som till exempel gråstarrsoperation. Och om det är så att du ingår i landstingets vårdavtal så går du till ögonmottagningen mot vanlig patientavgift och har ett högkostnadskort.

Med andra ord så går du till en ögonspecialist som kan utföra alla operationer du kan komma att behöva tryggt och säkert, och som tar dina finanser i åtanke.