företagscatering

Njutbar mat på arbetstid

Njutbar mat på arbetstid

När det är dags för arbetsplatsen att samlas och ha det trevligt. När kollegor och anställda behöver ta en paus för att kunna fortsätta prestera. När ni vill göra något tillsammans utanför arbetstiden, men ändå träffas som arbetskamrater. När det är dags för godaste maten och drycken. Då är det dags att styra upp saker och ting lite grann, och finna någon som kan stå för den del som innefattar mat.

För att arbete är mer än att bara stressa och sträva och för att en stark gemensam kultur på arbetsplatsen ger styrka och sammanhållning och arbetslust.

 

 

Företagscatering och vad som står på menyn

 

Det vanligaste sättet att umgås lite utanför de strikta ramarna på jobbet är att välja att ses på restaurang. Om ni har lämpliga lokaler är det dock ett fullgott alternativ att istället ordna catering. Catering innebär att ni kan umgås och ha trevligt utan att störas av andra gäster, kanske högljudda sådana, och ni behöver inte heller hålla tankarna på vad som kan sägas eller inte i närvaro av personer som inte hör till ert företag. Det finns en rad olika aktiviteter som kan knytas till detta, om man så vill, såsom matlagningskurs, annars är det trevligt med enbart matleverans!

 

Utbud och variation

 

Många finner mat från Norrland oemotståndlig och är du en av dem så finns ett mycket trevligt alternativ att välja för norrländsk catering i Stockholm. Med basen i utsökta råvaror från vårt lands nordligare delar, och tillagning med en blandning av modernt tänk och innovativa kombinationer och metoder. Detta kan mycket väl visa sig vara det godaste någon av er ätit!

Inte heller behöver man nödvändigtvis begränsa sig till anställda. Om ni har internationella kontakter och kunder är det oerhört uppskattat att få testa våra fina traditionella matvaror. Gör en arbetsdag till en festdag!