sockerersättning

Minska kaloriintaget med hjälp av sockerersättning

Minska kaloriintaget med hjälp av sockerersättning

editorial

För den som vill gå ner i vikt kan det vara avgörande om man lyckas sluta med sötsaker. Produkter som innehåller mycket socker innehåller oftast väldigt många kalorier, något som innebär att man snabbt uppnår det rekommenderade dagliga intaget av just kalorier utan att få välbehövlig näring om man stoppar i sig sötsaker under dagen. Det leder ofta till ett stort överskott av kalorier som då sätter sig som övervikt på kroppen. Med andra ord är produkter fyllda med socker något som vi inte alls behöver i vår dagliga kost. 

Hitta ersättare till det onyttiga sockret som fortfarande ger den söta smaken

Socker innehåller nämligen ingen näring och tillför därmed inte något bra. Däremot är det väldigt gott enligt de flesta, vilket innebär att det kan vara svårt att utesluta sockret ur sitt liv. Ett välsmakande bakverk eller en smakfull choklad kan förgylla en middag eller en trevlig fikastund, något som de flesta vill kunna unna sig med jämna mellanrum.

sockerersättning

Det finns dock en lösning som innebär att man kan få sötsaker utan att för den delen få alla extra kalorier. Det handlar helt enkelt om att man istället väljer sockerersättning och sockerfria produkter som fortfarande smakar sött och gott. 

Smakfulla alternativ som gör det möjligt att njuta utan raffinerat socker

Easis är ett företag som vill att det ska vara lätt att hitta bra alternativ till socker. Därför har de ett brett sortiment av produkter helt utan tillsatt socker och även sockerersättning som kan användas till diverse desserter och bakverk. Sockerersättning används istället för raffinerat socker men tillför samma goda sötma. Det gör det till en bra produkt för den som vill kunna baka godsaker eller tillsätta lite extra sötma på pannkakorna utan att kaloriintaget skjuter i höjden. Så kika på Easis sortiment om du vill dra ner på sockerintaget i vardagen.