entresol

Med entresol mot högre höjder

Med entresol mot högre höjder

Din lagerhantering kommer bokstavligt talat att lyfta när du installerar entresol. Det betyder att du inne i din befintliga lagerbyggnad gör en extra våning, en metallkonstruktion med golv, räcken och trappa upp. Du får dubbelt så stor lageryta och kan gå och vistas där uppe.

Man kan ha en hissanordning och man kan ha ett extra innertak. Exakt hur du vill ha ditt entresolplan bestämmer du själv tillsammans med leverantören, och du får hjälp med både planering och installation.

Golv med olika mönster

Det finns varianter du kan välja mellan, exempelvis vilket slags mönster du ska ha på golvet. Det är ofta någon form av struktur i metallen, så att man har ett bra fäste när man går där. Vill du ha en snygg spiraltrappa upp till entresollagret går det fint att få det. Kolla med en seriös leverantör vad som finns att välja.

Har du ett lager som ingen mer än truckföraren ser, eller har du ett lager dit kunderna går och väljer varor? Det varierar mycket hur ett företags lager kan se ut, och du kan få det i en exklusiv stil med färg, snygga golv och så entresol en våning upp, som kronan på verket.

 

Ett extra innertak

Tycker du att taket är fult när du har fått entresol på plats, kan du också skaffa ett nytt innertak så att hela lagret ser mycket trevligare ut. Ta kontakt med en leverantör av entresol så får du diskutera hela lagersituationen. De har även pallställ för ditt ordinarie lager på nedre botten, så du kan göra din egen design och planlösning.

Den stora fördelen med entresol är ju att du inte behöver extra lageryta i markplan, för du kanske inte kan eller vill förändra byggnaden, köpa mer mark eller bygga till. Då är entresol en perfekt lösning och du får allt under samma tak.