Konditori

Konditori i Huddinge: När sötsuget hugger till

Konditori i Huddinge: När sötsuget hugger till

Lördagsgodis mitt på blanka tisdagen – varför inte? Sötsuget kan ju hugga till när som helst. Den som är med barn vet hur absolut nödvändigt det är att skaffa just den där bakelsen just nu. Men det är ju inte bara vid dessa stunder som det är bra att veta var det finns ett konditori i Huddinge. Livet är fyllt av olika orsaker att fira. Då är det bra att veta exakt var man ska hitta dopp till kaffet!

Har du just fått ett nytt jobb? Det var duktigt! Lycka till, och varför inte fira med en god bakelse eller tårta från konditoriet? Du kanske fått bra betyg i skolan, eller lyckats avsluta en viktig affär. Alla orsaker att fira behöver inte vara stora. Har du uppnått ett högst personligt mål som du inte vågat viska om för någon? Du behöver inte heller berätta varför du beställt den vackraste prinsessbakelsen. 

 

 

Delad glädje är dubbel glädje

Det finns bara en sak som är bättre än att avnjuta en godbit själv, och det är att dela den med någon nära och kär. Vare sig det är första dejten eller 10-årsdagen, finns det få saker som är mer romantiska än att bjuda in sin partner på en intim fikastund. Det kanske är mamma och pappa som ska firas? Då vill du kanske du vill beställa en extra vacker tårta, kanske med exklusiva dekorationer. Det kostar lite mer, men det är de värda.

Barnen mår också bra av uppskattning i form av sötsaker. (Bara det inte sker för ofta, förstås.) Tänk vad glad skolbarnet blir när hen blir överraskad med en bakelse för sina bra betyg! Och när man vuxit upp och ska ta studenten är det nästan obligatoriskt med en tårta för att fira. Den är inte mindre uppskattad bara för att man visste att den skulle finnas där.