billackering trelleborg

I Trelleborg finns det erfaren kunskap inom billackering

I Trelleborg finns det erfaren kunskap inom billackering

editorial

Skador i plåten på en bil är något de allra flesta bilägare får någon gång. Det kan vara en olycka som gör att det blir en plåtskada på bilen. Det kan också vara att man har otur och kör in i något man inte ser. Men även olika typer av parkeringsskador är vanliga att få på plåten. Precis som med mycket annat finns det olika kategorier av människor.

Det finns de som rycker på axlarna och säger ”ja, ja” och inte bryr sig. Ofta är bilen ganska sliten och gammal redan innan dess. De andra, de allra flesta, ringer sitt försäkringsbolag och verkstad direkt för att åtgärda skadorna på sin ögonsten. De sistnämnda putsar gärna på bilen så att den glänser och återspeglar palmerna i lacken när man åker runt i Trelleborg.

Oavsett vilken kategori av människor man tillhör så är en plåtskada bra att åtgärda. Givetvis är det bra att kontakta försäkringsbolaget först och se om det är något mer än en ytlig skada. Därefter tar man kontakt med en duktig billackering i Trelleborg. Lackeraren har lång erfarenhet och kunskap om hur man lackerar om en bil på rätt sätt.

 

billackering trelleborg

 

Billackering som fungerar för många olika längder

I Trelleborg är lackeringsboxen stor, den mäter 8×4 meter vilket gör att man kan ta emot längre objekt för lackering. Det gör att det finns en stor bredd och variation för de olika lackeringsarbeten firman åtar sig att göra.  

För den som är orolig för att färgnyansen inte ska bli rätt så kan man andas ut. Firman erbjuder två olika lackeringssystem. Dessa två märken har olika nyanser när det gäller färgen och hittar man inte rätt nyans i första märket så hittar man nästan alltid rätt i det andra märket. En omlackering ska inte synas om man inte nagelfar den med förstoringsglas i princip.