skicka paket

Hur du enkelt kan skicka företags paket från Stockholm

Hur du enkelt kan skicka företags paket från Stockholm

Har ditt företag sporadiska behov av att skicka paket till olika delar av landet från Stockholm? Det är vanligt att företag säljer produkter och tjänster som gör att de behöver kunna skicka paket och försändelser från huvudkontor eller lager ut till resten av landet. 

Äger du en webbshop som säljer mycket har du troligen skapat ett avtal med en leverantör som du använder regelbundet. Är det däremot mer sporadiska försändelser det handlar om kan det vara smart att kolla upp olika prisjämförelsesajter för att få bäst villkor och pris.

 

Enkelt att ta reda på vad som är billigast 

Låt säga att du ska skicka företags paket stockholm till Kiruna. Du kan då enkelt knappa in varifrån du skickar paketet och vart det ska fraktas någonstans. Du får också ange paketets mått och vikt för att kunna få olika förslag på leverantörer och priser. Efter det är det bara att välja vilket företag du vill skicka med. Det är enkelt och smidigt och blir gjort utan grubblerier.

Oavsett om du skickar små platta paket eller om du har behov av att skicka riktigt stora, tunga och långa paket så får du svar i de onlinetjänster som du kan använda för att söka uppgifter gällande företagspaket. Dessa tjänster går naturligtvis även att använda som privatperson, det blir ofta samma pris, med den skillnaden att företagen kan dra av momsen.

 

 

När allt fler jobbar på distans

Ju fler som väljer att jobba hemifrån eller på distans, desto mindre kontorsutrymmen behöver företagen. Däremot kan de behöva skicka hem försändelser till sina anställda – en kostnad som i slutändan ändå blir lägre än att stå för alla kontorsplatser. Även här är det smart att kolla upp jämförelsetjänsterna för att skicka interna företagspaket till sina anställda. Ibland behöver man också kunna skicka från dörr till dörr, vilken leverantör ska man då välja?