djuraffär

Hos djuraffär i Stockholm köper man alla tillbehör

Hos djuraffär i Stockholm köper man alla tillbehör

Som den djurvän du är så är det en självklarhet att hjälpa djur som har det svårt. Mer än en gång har det kommit in djur till dig som behöver ett fosterhem i väntan på det hem som kommer att vara för alltid. Det spelar ingen roll om det är en kanin, katt eller hund. De ska alla ha det bra och leva det livet de förtjänar att få leva.

För inte länge sen kom det en liten hamster, den sötaste lilla varelsen man sett på länge. Med den följde en vanlig liten bur. Trots att det är ett litet djur förtjänar den att bo större och ha saker att göra i sin bur. Inköp på en djuraffär i Stockholm gjordes. En helt ny bur som hade tre plan plus en massa leksaker för hamstern att leka med, där ska den få ha det bra.

Samma för alla djur 

Nu går förberedelserna i full fart för den lilla katten som ska få flytta till ditt hem, och det är en katt som har bott utomhus i hela sitt liv. När den hittades var den mager och hade fullt med sår. Det har tagit lång tid att kunna fånga in den då den varit så himla rädd. Men äntligen har den blivit infångad och kontrollerad av veterinären. Nu ska den få ett tryggt hem och bli en bra sällskapskatt. 

På djuraffären köper man allt man kan tänka sig. Eftersom det är en katt som är mager och haft dålig tillgång till mat får man köpa ett fett foder som är skonsamt mot magen. Man vill ju inte att den ska bli sjuk. Utöver det köps alla leksaker som kan behövas för att katten ska må bra. 

Lyckligt lottade

Vi har sån tur att vi idag kan leva med djur så som vi gör. De blir våra bästa vänner, det är inte bara hunden som är människans bästa vän, det gäller alla djur. Som tacksamhet är det minsta man kan göra att ge djuren vad de behöver. Inte så skillnad på djuren.

Ingen kanin vill bo i en trång liten bur, de vill ha en stor yta och gärna även få springa fritt. Mer och mer har det visat sig hur bra det funkar att ha kaniner lösgående. De är smarta och blir lätt rumsrena. Visst får man säkra alla sladdar, men för att erbjuda djuren ett bra liv kan det vara värt det.