industriglas

Glastillverkning för alla sorters ändamål

Glastillverkning för alla sorters ändamål

editorial

Mirit Glas tillverkar och tillhandahåller ett otroligt brett sortiment av glasprodukter och allt tillverkas på beställning. Företaget har en gedigen historia och har funnits i snart 70 år och under perioden har man levererat olika sorters glasprodukter till företag och industri. Mirit Glas är ett danskt företag och är faktiskt de enda i hela Skandinavien som kan härda glas kemiskt.

https://miritglas.com/se/ är adressen om man vill utforska mer om företaget och där finns all information, det går utmärkt att kontakta företaget för prisförslag och med alla frågor man kan tänkas ha inför ett samarbete. Mirit Glas har som sagt lång erfarenhet av branschen som man är ledande inom och genom åren har man tagit hand om brådskande leveranser. Mirit Glas levererar alltid lösningen till överenskommet pris och tidpunkt och det är verkligen ett företag att lita på.

industriglas

Glastillverkning med brett användningsområde.

Mirit Glas är väldigt breda i produktsortimentet och man tillverkar ett stort antal glassorter för olika ändamål. Borosilikatglas är ett exempel som har många användningsområden och används till synglas, belysningsglas, industriutrustning och mycket mer. Displayglas används som skärmglas, instrumentglas , pekskärmar och andra områden. Glaset används ofta inom medicinal- och transportindustrin och även inom elektronik.

Företaget tillverkar även glasrör och glasstavar vilka ofta används i industriella processer. När det krävs ett glas med stor motståndskraft så är härdat glas ett mycket bra alternativ då det har stor motståndskraft mot tryck och temperaturer. Kvartsglas är en typ av glas som tål otroligt höga temperaturer och glaset finns både som rör och rutor, samt stänger.

Mirit Glas är helt enkelt företaget att vända sig till om man behöver glas i någon form då de kan producera både stora serier och mycket mindre enskilda delar. Ett hett tips är att besöka Mirit Glas hemsida för att ta del av ytterligare information om vad de kan erbjuda.