konsult

Förstärk vården med konsult

Förstärk vården med konsult

Jobbar man inom vården ser man att behovet av anställda skiftar mycket. Har ni just nu en arbetsbelastning utöver det normala, eller har ni kanske svårt att hitta exakt rätt personal snabbt? För sådana situationer är det bra att man kan hyra in en konsult för den tid man behöver.

Det finns konsulter inom alla vårdyrken, så det är enkelt att hyra in en kurator eller arbetsterapeut om det har hänt något traumatiskt på jobbet eller om ni har många patienter som behöver vård snabbt. En konsult är flexibel, och du kan lätt beställa förstärkning just under den period det behövs.

 

Företagshälsovård när den är som bäst

För att rehabilitera sin personal hyr många industriföretag in en konsult om det uppstår en arbetsskada. Personal kommer snabbare tillbaka till jobbet om de får professionell behandling av en arbetsterapeut. Det är ett bra komplement till företagshälsovården.

Hyr enkelt in en konsult till ditt företag. De anställda slipper söka vård på olika ställen och rehabiliterar sig mycket fortare om de får kompetent hjälp direkt. Arbetsgivaren visar också att personalen är viktig och att man satsar på sina medarbetare.

 

 

Snabb förstärkning i väntan på ny tjänst

Ibland anlitar man en konsult för att det ska göras organisationsförändringar. Man kanske söker personal med vissa egenskaper eller kompetenser, men att rekryteringsprocessen tar tid. Det är ju viktigt att man anställer rätt person, så att man inte gör ett felval bara för att man känner tidspress.

Anlita vilken konsult du vill, så har du full bemanning under tiden du söker personal. Skulle du själv vilja jobba som konsult, så ska du veta att det är ett ganska fritt och flexibelt sätt att arbeta på. Du kan byta bostadsort tillfälligt om du vill, och du har många och omväxlande uppdrag. Detta ger dig nya kontakter och referenser och även fler valmöjligheter längre fram.