Flyttfirma

Följ dina drömmars plan

Följ dina drömmars plan

Har du kikat in i kristallkulan för det kommande året, och decenniet, än?

Med tanke på allt som hände under 10-talet så finns det all anledning till att tro att vi står en omtumlade tid till mötes. Därför kan det vara en god idé att redan nu planera lite inför hur man själv vill se sin framtid. Eller som man säger: ”Om du misslyckas med att planera så planerar du att misslyckas.”

Kanske låter det hårt, men det är så lätt hänt att vi bara låter livet passera oss förbi utan att vi faktiskt frågar oss själva vad vi vill. Speciellt i dessa tider där dopaminbelöningarna ligger så när till hands – bokstavligen. Så fort man känner sig uttråkad kan man bra fram mobiltelefonen och bli road och på så sätt slipper vi konfrontera oss själva.
Men du vet säkert redan att allt som är värt något i livet är det som vi har fått kämpa för. Det gäller allt från förhållanden till jobb.

Just därför är planeringen ett så kraftfullt instrument. Genom att faktiskt skriva ned det du vill ha, och inte bara flyktigt tänka på det, så konkretiserar du dina planer.

Ingen skulle ju gesig på att bygga ett hus utan en ritning. Likadant borde vi se på livet: Bygg inte din framtid utan att nu, i detta nu, faktiskt rita upp en plan för hur du vill att det ska se ut.

Har du tänkt dig en flytt i Stockholm: Visualisera först hur du tänkt att du vill bo och skriv sedan ned detta. Följ sedan upp med vad du behöver göra och hur det går.
På så sätt tar du ansvar för dig själv och låter inte allt stanna vid att vara drömmar.

Kom också ihåg att fira varje steg steg som du tar för att komma närmare ditt mål.