väggdekor

Det finns många sätt att använda väggdekor

Det finns många sätt att använda väggdekor

Med väggdekor kan man använda sina väggar till mer än att bara hänga upp tavlor och hyllor. Med texter, bilder och figurer går det att ge nyttig information, välkomna gäster, muntra upp dig själv eller helt enkelt få en mer dekorerad vägg än tidigare. Det finns wallstickers som är svartvita men även de som är fulla av färg, det gör att det går att hitta något som passar in oberoende av vilken färgpalett man använt sig av i hemmet. 

Skapa en välkomnande hall

I hallen kan man välkomna gäster med en wallsticker där det står välkommen på flera olika språk eller kanske du vill ha ett favoritcitat som är det första du ser då du kommer hem och det sista du ser då du lämnar bostaden? Det finns många möjligheter att skapa en välkomnande hall.

Få koll på aktiviteter 

Men en stor veckoplan fäst på väggen eller en dörr kan man enkelt få översikt över familjens måsten och aktiviteter under veckan. Det kan också vara smidigt med en stor matplan i köket som gör att samtliga familjemedlemmar ser vilka rätter som planeras för veckans alla dagar.

Markera olika rum

Namn på dörren till barnens rum eller en text som talar om var toaletten är kan underlätta för gäster samtidigt som det är en dekoration i sig. Det finns även mängder av väggdekor som passar perfekt i just barnrum, allt från texter till söta figurer.

Skapa en personlig brevlåda

Med en personlig sticker på brevlådan kan man med söta och roliga figurer tala om vilka som bor i hemmet. Det går att välja mellan man, kvinna, stora eller små pojkar och flickor samt de söta husdjuren hund och katt. Lägg till namn till figurerna och du får en helt unik sammansättning till brevlådan.

På sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html hittar du all ovanstående väggdekor och mycket mer därtill. Sohu-shop tillverkar själva både väggdekaler med överföringsfilm och wallstickers med vackra och unika motiv av hög kvalitet.