sexleksaker

Dags att testa nytt?

Dags att testa nytt?

Det finns mycket kul att experimentera med tillsammans. Varför inte testa nya sätt att tillfredsställa varandra och låta fantasin styra. Det finns gott om sex leksaker som kan göra sexet spännande. Det kan vara kittlande att testa massageoljor eller varför inte binda varandra. Tar ni dessutom och testar med förbundna ögon så förhöjs alla andra sinnen. Tänk att ligga där i sängen och känna smekningarna utan att veta vad som ska ske härnäst? Smekningar som sakta rör sig över huden och förväntningarna ökar. Det är lika upphetsande för honom och henne. Använd dessutom lite massageolja för extra njutning. 

 

 

Nya sex leksaker för honom

 

Självklart är det inte bara kvinnor som har tillgång till sex leksaker för att öka njutningen. De enklast är nog penisringar som gör ståndet hårdare. Dessutom kan de bidra till att klara av att hålla sig längre. Det finns även oljor som förhöjer känslan för honom vilket också kan göra hans orgasmer längre och intensivare. Så prova att överraska med en spännande present. När hon njuter kommer du njuta. Det är såklart inte för endast heterosexuella par utan oavsett vem din partner är så är sex lika kul.

 

För dig man när du vill unna dig själv

 

Det finns allt fler sex leksaker för dig som är man. Det kan vara de allt mer realistiska dockorna som känns verkliga eller en fleslight. Idag finns det gott om högkvalitativa fleshlights som kommer få dig att komma rejält. Du förtjänar att kunna tillfredställa dig själv när som helst! På nätet kan du läsa recensioner och tips från andra vilket kan vara bra om man är nybörjare. Det finns olika material som passar olika personer. Du behöver ingen partner för att njuta. Så passa på att surfa runt och hitta vad som passar dig bäst. Man ska inte dö nyfiken som de sägs.