byggvagnar

Byggvagnar för enkel varuhantering

Byggvagnar för enkel varuhantering

editorial

Det finns olika saker på jobbet som behöver flyttas. Det kan vara betongblock, glasskivor, gips eller något annat ni har på firman. Kanske har ni något bra system för detta eller också behöver ni fundera på hur det praktiskt ska bli lättare.

Ett smart och bra sätt att få saker med sig är att skaffa byggvagnar, sådana där man kan ställa till exempel plattor eller glasrutor på högkant och transportera flera stycken på en gång. Man slipper riskera spill och skador, och man behöver inte be alla arbetskamrater om hjälp att flytta godset. Länktips: https://www.glasmek.se/begagnat/begagnade-vagnar

 

Byggvagnar på hjul är praktiskt

Både när man levererar till kunder och när man gör arbetsmoment i en fabrik är det mycket praktiskt med byggvagnar. Det finns både nya och begagnade och du skaffar dem lätt från ett specialistföretag. Arbeta praktiskt med ditt material och spara onödiga lyft.

Man kan lagra rutor i en sådan vagn, och man kan ha affischer eller stora kartongark förvarade där. Ett konstgalleri kan ha sortimentet av till exempel grafiska blad på byggvagnar. Det finns också speciella lagerställ man kan köpa, ifall man vill förvara saker på dem.

 

byggvagnar

 

En smidig godstransport

Över huvud taget ska man förenkla sitt eget jobb så mycket det går. Att springa fram och tillbaka med varor, verktyg eller material är opraktiskt. Man har stor nytta av att ha flera olika byggvagnar som lätt kan flyttas mellan avdelningarna i en verkstad eller fabrik. Det är effektivt och rationellt.

Du kan använda byggvagnar mellan tillverkningen och lagret, från lager till butik, eller på godsbilen för utleverans till kund. Även i bygg- och tillverkningsindustri är det perfekt med byggvagnar till cementblock, metallplattor, plåtar och mycket annat. Om du kontaktar en seriös leverantör får du både goda råd och tips på vilka ställ och vagnar du skulle ha stor nytta av.