kontorshotell stockholm

Bo på kontorshotell i Stockholm

Bo på kontorshotell i Stockholm

Om du känner dig trött på att bara sitta ensam hemma och arbeta om dagarna kan du istället boka in dig på ett kontorshotell i Stockholm. På ett sådant hotell får du all bekvämlighet du kan önska dig, plus att du får träffa andra. Kanske arbetar dessa i samma bransch som du eller så får du träffa människor från helt andra typer av branscher. 

Som frilansare kan livet lätt bli lite trist om man har behov av att träffa människor och få det sociala också. Att sitta hemma och arbeta kan vara helt okej under kortare perioder. Men sedan känns det rätt uttjatat och man bara längtar efter att få vara tillsammans bland andra och jobba. 

Ett kontorshotell med alla förmåner 

På ett kontorshotell får du ett alldeles eget kontor med allt vad det innebär. Allting som du kan tänkas behöva finns där. De allra flesta kontorshotell har receptionister som kan ta emot dina eventuella kunder om det kommer några sådana på besök. Behöver du ha ett möte så finns det tillgång till lokaler och konferensrum som du enkelt och kostnadsfritt bokar upp dig på. 

För att få den där gemenskapen och det sociala så krävs det nästan att man arbetar tillsammans med andra. Det behöver dock inte alls vara så att alla jobbar med samma. Det kan vara härligt att få bli inspirerad av andra och deras arbete, samtidigt som man tar en kopp eftermiddagskaffe tillsammans i lunchrummet. 

Många som väljer att arbeta som frilans tänker att, åh, så härligt det kommer bli att få sitta helt själv utan att bli störd om dagarna. Men många kräver det sociala till slut och då är valet att arbeta på ett kontorshotell alldeles perfekt. Hyr ett rum på ett kontorshotell du också när du känner dig trött på att bara sitta själv hemma och arbeta.