badtunnor

Badtunnor - fungerar lika bra på sommaren som på vintern

Badtunnor - fungerar lika bra på sommaren som på vintern

editorial

Ahhh, inget slår en badtunna. Föreställ dig detta: den nedåtgående solen som glittrar på vattenytan medan du slappnar av och njuter av lite välförtjänt vila och avkoppling – den lyckliga känslan av tyngdlöshet som ger din kropp den paus den behöver efter en lång dag. Även om de flesta människor tänker på badtunnor som en lyxig behandling på vintern kan man njuta av dem lika mycket på sommaren också! Så om du letar efter en oas för att svalka dig under de varma sommarnätterna (och kanske till och med höja din underhållning utomhus), läs vidare för att lära dig hur bekväma och mångsidiga badtunnor kan vara

image

Först och främst är badtunnor ett utmärkt sätt att slå värmen. Att sitta i en sval badtunna kan få kroppstemperaturen att sjunka två till tre grader, vilket ger en omedelbar kylningseffekt som gör att du känner dig fräsch och energisk! Dessutom ger de dig timmar av avkoppling under stjärnorna; inget är bättre än att luta sig tillbaka i ett svalt bad efter en lång dag ute på sommaren.

 

Perfekt för kvällar med vänner

En annan stor fördel med badtunnor är att de är perfekta för underhållning! Du kan bjuda in vänner på en kväll av bad utomhus. Lägg till mat, dryck och musik för att fullborda stämningen. ; Allt du behöver är några doftljus, örtoljor och en bra bok för att verkligen förvandla din badtunna till ett spa.

 

Slutligen kräver badtunnor väldigt lite underhåll under sommarsäsongen. Du behöver inte behöver oroa dig för att tömma, rengöra och fylla på som i en swimmingpool, utan du behöver bara hålla vattnet rent genom att skumma och torka av sidorna regelbundet. På så sätt kan du njuta av din badtunna utan att behöva arbeta alltför hårt!

 

Det finns en rad olika modeller att välja på. Kontakta Topolis redan idag och se vad det finns för möjligheter för dig.